fredag 21 november 2008

Lägenhet

Nu har vi gjort klart med lägenhet , det blev den som jag länkade till tidigare http://www.penangproperties.com/apartment/marina_bay/
Marina Bay 3:e våningen , poolutsikt , 111 kvm , har ett vardagsrum , ett extra rum och två sovrum , så har någon vägarna förbi så är här gott om plats , poolområdet såg också väldigt fint ut.
Var först på en visning av en annan lägenhet som var lika stor men 50% dyrare , anledningen var att det var på 22:a våningen med havsutsikt , en häftig glashiss som gick utanpå huset , men själva lägenheten såg väldigt skabbig ut , och vi föredrar en fräsch lägenhet framför utsikten.
På tal om storleken så ville vi ju helst haft en lite mindre , men finns nästan inte , när jag berättade för agenten att vår lägenhet i Sverige bara var 50 kvm så såg han nästan chockad ut och sa: "too small , too small".
Nackdelen är att vi inte kan få den före 16 December , har inte riktigt bestämt om vi ska bli här på hotell eller åka någon annanstans.
Mest Japaner som bor på Marina Bay så vi får väl slipa lite på vår Japanska , nu till bank och hämta pengar till deposition.
Mata ne !
/Roger

4 kommentarer:

carina sa...

ser valdigt fint ut bade ut o invandigt o bra facilities,men Siv du far ut o leta efter stadhjalp! Hor av oss om vi ar i trakterna! Mata ne! Kram

Roger och Sivan sa...

hehe ja städhjälp är inte omöjligt , de tar bara ca 20kr/timmme , kram !

Samme sa...

å man blir änna lite avis....inte på lägenheten, för du vet ju att storleken inte har någon betydelse!! men det känns lite surt när man sitter här med jobb datorn i knät en söndagskväll och samtidigt ser hur gött ni har det!!

Ha det fint!!
Mvh
Samuel

Roger och Sivan sa...

hehe Samme ni kanske råkar åka ner till Asien själva i vinter ? ryktas ju att någon släkting till er letar efter restresa...