onsdag 26 november 2008

Singapore here we come !


Var på en fiskrestaurang igår kväll och smidde nya planer , vi beslutade att det blir fyra nätter i Singapore , tors-mån , sen är vi lagom tillbaka i Penang till handbolls-EM för damer drar igång , bokade på detta hotellet igen 1-6 December , så nu har vi klart för oss var vi ska befinna oss för ett litet tag framåt iaf.
En hobby vi har är att spana efter ödlor när vi går på promenadstråket längs havet , den på bilden bör skära ner lite på kalorierna (eller så är hon gravid ? ).
Havsnivån varierar väldigt mycket , fint när det är högt vattenstånd men inte lika fint när det blir lerigt vid lågt vattenstånd , all gyttjan beror delvis på utsläpp men det har även naturliga orsaker , men inte tillräckligt insatt för att vidareutveckla , det diskuteras olika åtgärder från regeringen , bla. så är ett alternativ att plantera ett mangroveträsk.
Imorse lyckades vi att både låsa in vårt nyckelkort på rummet samt att jag klantade till koden på safetyboxen , personalen i receptionen måste tycka att vi är riktiga klantskallar.
Allt för denna gång.
Ha det bra alla !
/Roger

1 kommentar:

Anonym sa...

Ödlor och apor!!! Seinfeld med Soup-nazi på TV ikväll. Ha det gott:)