onsdag 5 mars 2014

Förlängning

Vi trivs så bra på Nova Samui och internet är väldigt bra här så vi förlängde med ytterligare tio dagar. Har nu en vecka kvar och det är inte omöjligt att vi förlänger en gång till. Vi hade tänkt att avsluta med fyra nätter i Bangkok som final på vår resa i maj. Men det känns inte så kul med alla oroligheter så vi bokade om. Nu blir det bara en transfer på Bangkoks flygplats.
Vi har fått ett nytt husdjur. Det är en katt som kommer hit och jamar 3-4 gånger om dagen och hon går ej förrän hon fått mat.
Eftersom vi är stränga föräldrar så får hon bara wienerkorv två gånger om dagen. Vi träffade ett pensionärspar från Skottland förra året på ett annat hotell. Nu bor de här och har ca två veckor kvar på sina sju veckor som de varje år är på Koh Samui.
Gamla skottar är normalt envisa och denna är inget undantag. Han säger att han har inte åkt till Thailand för att ligga i skuggan.
Så han ligger här mitt i solen och stånkar och stönar , ibland undrar vi om han inte är på väg att avlida.
Dags för pooldopp , så adjö och må väl !



En liten drink är gott


Jag sitter här tills jag får korv.


Sivan blickar ut över våra domäner på Nova Samui.


Promenader vid sjön håller oss vid god vigör.

1 kommentar:

carina sa...

Hej! Ser skönt ut och bra att ni inte ska till Bangkok. Den fina katten kommer att sakna er och korven!Igár var jag i Madrid och förnyade passet. Blev en hel eftermiddag pá "el prado". Har varit där förr men titta pá Goya, Velazquez,Rubens mfl blir man aldrig trött pá! Ha d bra, kram