fredag 28 mars 2014

Back In KL

Då gör vi ett litet mellanspel i Kuala Lumpur. Fyra nätter innan vi på söndag åker vidare till Sumatra för en veckas djungelliv. Eftersom vi spenderade fyra månader här förra året så har vi bra koll på vad vi vill besöka. Tapas restaurangen Pinchos fick ett besök på torsdagskvällen. På fredagskvällen blev det käk på en engelsk pub. Imorgon lördag så blir det nog mest jobb , och på söndag så är det tidig avresa.



Underbara Tapas@Pinchos.


Bargatan Changkat Bukit Bintang är alltid trevlig.

tisdag 18 mars 2014

Ozo Chaweng Samui

Nu har vi flyttat igen. Ozo Chaweng Samui är ett nytt hotell som slog upp portarna den sjunde mars. Stället är normalt dyrare men de har erbjudande första månaden så vi betalar 400kr/natt med frukost , ett bra pris. Ett perfekt hotell om man är på semester och mest vill ligga vid stranden eller poolen. Roligt att ta kortare perioder och testa nytt boende men i längden så föredrar vi ställe som är lite grönare där man kan ägna en del av dagarna åt att sitta på uteplatsen/balkongen och njuta av diverse djungelljud.
Vi stannar här åtta nätter sen åker vi till Kuala Lumpur , mer om det senare.
Ha det gött !



En jätte-bamse stor pool.


Sivan tänker "ska han fota nu igen"


Gott om solstolar både vid poolen och stranden.


Vår löjligt lilla balkong.


Sivan kollar på tv i världens skönaste säng.

onsdag 5 mars 2014

Förlängning

Vi trivs så bra på Nova Samui och internet är väldigt bra här så vi förlängde med ytterligare tio dagar. Har nu en vecka kvar och det är inte omöjligt att vi förlänger en gång till. Vi hade tänkt att avsluta med fyra nätter i Bangkok som final på vår resa i maj. Men det känns inte så kul med alla oroligheter så vi bokade om. Nu blir det bara en transfer på Bangkoks flygplats.
Vi har fått ett nytt husdjur. Det är en katt som kommer hit och jamar 3-4 gånger om dagen och hon går ej förrän hon fått mat.
Eftersom vi är stränga föräldrar så får hon bara wienerkorv två gånger om dagen. Vi träffade ett pensionärspar från Skottland förra året på ett annat hotell. Nu bor de här och har ca två veckor kvar på sina sju veckor som de varje år är på Koh Samui.
Gamla skottar är normalt envisa och denna är inget undantag. Han säger att han har inte åkt till Thailand för att ligga i skuggan.
Så han ligger här mitt i solen och stånkar och stönar , ibland undrar vi om han inte är på väg att avlida.
Dags för pooldopp , så adjö och må väl !



En liten drink är gott


Jag sitter här tills jag får korv.


Sivan blickar ut över våra domäner på Nova Samui.


Promenader vid sjön håller oss vid god vigör.