fredag 15 februari 2013

Happy Valentine !




Liten filmsnutt från spektaklet på bargatan.



Alla hjärtans dag firades med en fin måltid på den Italiensk-Grekiska restaurangen Giovino. Låter lite udda men det är så enkelt att ägaren är född i Grekland av Italienska föräldrar. Sen snurrade vi runt en sväng på bargatan och hade en trevlig kväll.
Nu har vi bokat en del. Flyg härifrån till Thailändska ön Koh Samui den 4/3. Vi har denna lägenheten månaden ut så vi fick gå ner till vår hyresvärd och höra vad hon ville ha för ytterligare tre nätter. Hon sa att vi har varit så bra hyresgäster så hon bjussar på de nätterna. Vi har ju inte klagat på någonting. Hon sa att hon var van vid att folk klagade hela tiden på alla småsaker så då är det klart att hon var nöjd med oss. Har även bokat en lägenhet i Koh Samui för 29 nätter. Tio minuters promenad från stranden men ändå centralt fast inte i den värsta smeten http://www.samuibkjresort.com/apartment/index.html . Även bokat flyg till Malaysiska Penang den 2/4. Kommer att stanna där några nätter sen är schemat öppet.
Puss o kram !



2 kommentarer:

Anonym sa...

hej
ni har det bra ser vi..själva har vi varit några dar i Branäs ,en skidort i N Värmland tillsammans med tony m familj o hans svärföräldrar. vi provade på att åka hundspann bakom vilda sibirian husky`s en härlig upplevelse,vi provade också på utföråkning, men mest blev det skidor på längden, och så after ski förstås
hälsn. Allan o annika

Roger och Sivan sa...

Låter härligt ! Hundspann hade varit kul att prova på. Afterski kan vi redan :)