lördag 26 januari 2013

Stoppa pressarna !


Tro det eller ej men nu har vi faktiskt utnyttjat gymmets faciliteter två dagar i rad. Igår motionscykel och idag löpband. Blivit lite si och så med tränandet även om det blivit en hel del promenerande. Kuala Lumpur har ganska jämn temperatur året om vilket betyder att det ganska ofta är en del moln och regn. Det gör att här blir inte så olidligt varmt att man inte kan promenera på dagarna. Handbolls-VM närmar sig slutet med final imorgon. Det betyder lite mindre tid vid datorn , SKÖNT !
Idag har de vilodag (förutom bronsmatchen men den skiter jag i) så då tar vi detsamma. Då passar det fint med en pubrunda ikväll. Vi har nästan bestämt oss hur vår närmaste framtid kommer att se ut. Flyger härifrån till Thailändska ön Koh Samui den fjärde mars. Stannar där de trettio dagarna som turistvisumet tillåter. Den andra april flyger vi till Malaysiska ön Penang där vi bodde sex månader 2008/2009. Ska bli kul att komma tillbaka och se utvecklingen. Stannar där 4-7 dagar sen har vi två alternativ. Det första är att vi flyger tillbaka till Thailand och stannar där en trettiodagarsperiod till innan vi flyger hem till Sverige via Bangkok.
Alternativ två är att vi stannar i Malaysia och tar östkusten och de vackra öarna där samt en runda till Borneo för djungelliv. Då flyger vi sedan hem från Kuala Lumpur istället för Bangkok. Priset är mer eller mindre samma oavsett var vi flyger hem ifrån. Vill passa på att beställa Svenskt sommarväder till början av maj !
Trevlig helg allesammans !

Malones Pub har fantastiskt god mat. Nära och bra.

.Vår favorit Thairestaurang kräver en liten promenad men det är det värt.

Cafe Brussel är även det en favorit på nära håll




5 kommentarer:

carina sa...

Alternativ tre: tar pick och pack och sticker till Mallorca, alltid ett trevligt ställe, lite kyligare men däremot mindre regn!!!!

Roger och Sivan sa...

haha ja klart det alternativet missade vi :)

carina sa...

Antar att ni är lite rikare nu efter handbollsfinalen för det var ju solklart att det skulle bli som det blev! ELLER HUR???

Anonym sa...

Träningsnarkomaner....!
Fint väder beställt i Maj! Hör av er om ett datum, så skall vi ha en brakfest;-)
//W

Roger och Sivan sa...

hehe inte helt överraskad att Spanien vann. Men trodde ju det skulle bli jämnt !
W det låter bra :)