fredag 13 mars 2009

720 m.ö.h





På den höjden allra längst upp på "Penang Hill" befinner sig "David Browns Restaurant" som har en klassisk engelsk trädgård med en näckrosdamm i mitten.Vi tog en "Funicular" (typ av spårvagn) dit upp vid 6-tiden , var bara vi och ett par till där så det var gott om plats för en hel hög "Dusky leaf monkeys" som klängde och hoppade mellan träden vid restaurangen.Trots att där var många och de var ganska nära oss så hade vi svårt att få till några riktigt bra bilder av dem , de är ju till skilland mot makakerna inte lika fräcka och glada för att komma nära människor , varenda gång kameran lyftes så vände de bakdelen till.Det var mysigt att sitta där även om det blev lite kyligt på slutet , bara 20-21 grader på kvällen och med en liten kall vind på det så blir det ju RUGGIGT ! Maten får väl klassas som medioker , klart dyraste stället vi ätit på här men knappast det godaste.Dagens träning och pooldopp avklarat , vi fick fint sällskap av "vår" ödla som också tog sig ett litet fredagsdopp.Man somnade inte direkt till vid poolen idag då det har börjat ett skollov , ganska hög ljudnivå kan man ju lugnt säga , det decibetalet som 15 asiatiska ungar kommer upp i behövs ca 200 svenska ungar för att uppnå.
Det positiva är att det är kul att gå ut för det är alltid mer folk på ställena under loven.Nu ska vi ut och äta lunch samt ta ett par bira , det är ju fredag !

Puss o Kram !
Roger o Sivan

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jeans det var en skräll,trodde inte man behövde det där ni är :).
Skål på er från Genarpsborna.
Kram på er.

Anonym sa...

Hejsan! Hur e det? Eran mage tál vel allt vid det hár laget, eller? I fredags avslutade vi kursen sá nu har jag ledigt igen. Har just varit o simmat. Sista veckan har vi haft riktigt vár-váder men pá fredag ska det visst komma in ett lágtryck. Vet ni (ap-experter) att dom rensar tánderna med trád precis som vi, fast dom anvánder hár-strán. Vi e kusiner!! Kram,

Roger och Sivan sa...

Allt e fint här.Skönt kursen är slut så du kan relaxa lite igen :)
Visst e vi kusiner !
Kram !