söndag 8 februari 2009

Semesterliv



Sivan har nu testat massagen vid vårt hotell , betyg sådär , de var lite väl hårdhänta men det varierar ju väldigt mellan ställena och vem man får den av.
Idag har vi slappat vid beachen , det har även Little Gerhard , för vi åt lunch vid stranden på samma ställe där han satt med en thailändska och njöt av en kall öl , nog ett fint liv han har skaffat sig på äldre dar.På kvällen var vi inne på nattmarknaden i "Phuket town" och kikade , vi är ju inga storshoppare så det enda som handlades var en tenniströja till Roger , men kul att få se ändå.
Vi tog sedan en taxi tillbaka hit och gick för middag på svenskstället "Ricos".Det är ju därifrån som de ofta filmar vid tv4 programmet "Semestersvenskar" , och man kan ju inte nämna det programmet utan att titta på det underbara klippet http://www.youtube.com/watch?v=EA7AXn3ZJdM
Puss o Kram
Roger o Sivan

3 kommentarer:

Anonym sa...

Somliga är mer blonda än andra HAHAHA! Vi fick oss ett kvällsgarv efter klippet! KvalitetsTV på hög nivå.

Somliga får massage, andra ger... Min tur att ge maken en nack-knådning med Iprensalva. Såg skönt ut Siv. Önskar jag legat brevid och det hade inte gjort något om de knådat hårt.

Kram på er//Fru Ekblad ;-)

Roger och Sivan sa...

ajaj är det hans dåliga nacke som är igång nu igen o bråkar , tror Genarps luften kommer göra gott :)

Anonym sa...

Hejsan sivan o roger!

ni har det toppen och vi har det botten , nej jag bara skojar vi har det bara bra allt väl här i vintriga sweden kramar från sylvia med gubben