torsdag 5 februari 2009

Nytt hotell




Nu har vi flyttat till ett lite finare hotell som ligger direkt på stranden , brukar inte vara helt lätt att få rum här då det inte finns så många hotell på stranden , men var inga problem denna gången , de hade t.o.m rejäla erbjudande på de dyraste rummen (finns 6st.) som ligger närmast havet , så visst är här mindre turister efter problemen som varit.Bilderna är tagna från vårt rum.
Massöserna på stranden håller till nästan precis nedanför vår balkong , Sivan ska besöka de en dag så då ska Roger se om han kan vara framme med kameran och bjuda på ett foto från denna händelse.Vi testade fotmassage på tisdagskvällen.Först åt vi på "Buffalo steak house" som är svenskägt , har ej hittat bearnaisesås på Penang än så Roger var grymt sugen på det med en oxfile till , Sivan har längtat efter mögelostsås så det blev hennes val.Hursomhelst så var vi väldigt mätta och trötta efter maten och tänkte att en timmes fotmassage kan nog pigga upp oss , effekten blev precis tvärtom , ännu tröttare och hem att lägga sig var enda alternativet.

Nu dax att gå ner och kasta sig i en solstol.
Kram !
Roger o Sivan

3 kommentarer:

Anonym sa...

Har skrivit det innan och jag tar samma kommentar i repris... Jag lider med er! Hur står ni ut? ÖKAAAAAAAA!//Kram från S-torp, +2 grader och snöblandat regn... ;-)

Anonym sa...

Finns det ingen sås????? Och vad var det nu Siv jobbade med;)??

Ha det gött!!

Roger och Sivan sa...

skånsk vinter !
hehe Anonym körde ett litet internskämt där , tog ett tag innan vi fattade :)