torsdag 26 februari 2009

Monkey Beach




Idag har vi varit på nationalparken och testat en vandringsled vi inte gått innan som heter "Monkey Beach".Leden går hela vägen ut med havet , till skillnad mot den som vi gick senast som går in i djungeln.Vi fick se ett par riktigt stora ödlor här på 2-2.5 meter , lite skillnad mot vår poolödla.Som framgår av namnet så går man tills man kommer fram till en strand där makakapor håller till , de har ju en ovana att vara där de kan stjäla mat av människor.Vi hann heller inte mycket mer än komma fram förrän vi fick uppleva det.Ett par satt och käkade liten medhavd lunch ,men när de tittade bort för några sekunder så kom en makak flygande över bordet och slet åt sig en bulle.Deras guide jagade efter apan som smet upp i ett träd , där stod guiden och skällde när apan obekymrat satt och käkade upp bullen.
Det tog ca 3 timmar att gå 6.6 km på en kuperad knagglig liten stig så det ska väl kompensera för att vi skippade gymmet idag.

Ha en trevlig dag !
Roger o Sivan

4 kommentarer:

Anonym sa...

Va kul, det skulle jag garna vilja va med pá. Vi har ju smá ódlor men sá stora máste va intressant att se o vára kusiner e bra mycket smartare án oss! Stefan ringde igár, allt bra. Kram,

Roger och Sivan sa...

haha våra kusiner ? e det ödlorna ?

Roger och Sivan sa...

Förresten Carina du (eller ni om jose kan ta ledigt) kan ju hänga med till Borneo och ränna i djungeln.Vi åker dit 19-20 April , går väldigt billiga flyg nu med airasia från London till Kuala Lumpur , sen har ni säkert billiga flyg från Barcelona till London.låter väl bra !

Anonym sa...

Visst láter det bra men jag fár nog nója mej med att ránna pá stan! Ingen dálig present pá "fólsedan".