onsdag 7 januari 2009

Penang Hill




Idag blev det en sväng upp på Penang Hill , dit turisterna tar sig för att njuta av utsikten och lokalbefolkning beger sig för att de tycker där är svalt och skönt , bara 26-27 grader och lite kylig vind.Vi tog en funicular upp (en liten spårvagn), men det går även att gå upp genom en vandringsled från nationalparken om man är lite galen.
Väl uppe gick vi runt och njöt av utsikten och grönskan , tittade på några tempel innan vi avslutade med en soppa till lunch i trädgården på en stor villa som låg allra längst upp.Med flytande lunch idag så passar det bra att gå till ett Steakhouse ikväll.

Om nån inte vet så kan man skriva kommentarer till inläggen , bara tryck på "kommentar" som står under varje inlägg , vill man sen inte registrera så kan man klicka i "anonym" så kan man ju bara skriva i inlägget vem man är , finns nåt som heter ordverifiering bara skriv in de tecken du ser i bilden. Man kan även klicka på bilderna som tillhör inläggen så förstorar man dem.

Kram !
/Roger o Sivan

4 kommentarer:

Anonym sa...

ja annars kan du skicka hit lokalbefolkningen, om de vill ha det svalt och skönt, för här är -15 nu..brrrrrrr
Vi var ute med familjen och åkte skridskor på säbysjön igår,och grillade korv det var mysigt,men kallt.
Ha det bra

Roger och Sivan sa...

brrr -15 lite väl kallt , men korvgrillningen lät fint.
Ha d !

Anonym sa...

Jaha... Jag får nog påpeka för maken att vi inte pratat bröllopsresa på ett tag! Gissa om jag längtar bort ett tag?! Men åker vi ner till er så är det väl jag som åker på magsjuka denna gången ;-)

Kram på er//Caisa

Roger och Sivan sa...

hehe nädå ni är välkomna , en 6:a Scotch på morgonen dödar alla baciller :-)