torsdag 15 januari 2009

Opera

Det skymmer över stan

En diva på Opera


Nej vi var inte och lyssnade på ett gäng gaphalsar , däremot så var vi på en restaurang i stan som heter Opera.Vi har suttit på uteserveringar vid sidan om innan och druckit öl , har då blivit nyfikna och tyckt att där sett mysigt ut samtidigt som maten som serverats har sett väldigt god ut.Vi blev inte besvikna , tog två stycken risrätter a la thai-stuket , de bästa vi ätit sen vi kom hit.De har även en del kötträtter som vi känner att vi bör prova vid annat tillfälle.Avrundade med kaffe och efterrrätt , hemmagjord pistageglass som inte var helt fel.Fick betala ca 300kr för huvudrätterna , 4st öl , dessert + kaffe , klart överkomligt.

Nu dax för gym , fjärde dagen i rad !
Puss o Kram
Roger o Sivan

4 kommentarer:

Anonym sa...

Primadonnan!!!!
Härligt brun och fräsch- hemma har vi börjat rosta av allt regn:)

Ha det gott.
Fam Winberg

Anonym sa...

Hej lillebror & Siv, ser ut som ni äter, dricker & trivs,men detdäringa gymmet har vi inte fått se så mycket av??? Ser fram emot en bild av er i action.Emma har varit hemma med Ayline, hon växer & frodas.Känner mej som en riktig pigg morfar.Carina har inte skrivit på ett tag,problem med datorn kanske?!
Ha det Stefan & Eva mfl.

Anonym sa...

Hejsan allihop!! Datorn fungerar fortfarande! Har faktiskt borjat pa en datakurs. Varje dag, 5timmar under 2 manader, sa det e harda bud. Trevlig helg!

Roger och Sivan sa...

Hej kul att höra att ni mår bra ! Får väl fixa bild från gymmet :)
Kul att allt är bra med Emma o lillflickan , och morfar :)
5 timmar , det är ingen dålig kurs det... lycka te !