måndag 19 januari 2009

Gymbevis



Här är den lovade bilden från gymmet , nu har ni iaf bevis på att det existerar och att vi har tillgång till det , sen om vi verkligen tränar där är ju svårare att bevisa , och nej ni kan glömma att vi gör nån träningsvideo !

Kl.15.00 börjar Rogers arbetsdagar under handbolls-VM , då är kl. 08 i Sverige och det börjar så smått släppas odds till matcherna , sen händer inte mycket annat den dagen med undantag för kvällsmat och kanske ett kvällsdopp i poolen.Fast vi har ju lite tid på oss tidigare på dagen , träning , bad och lunch vanligtvis.

Nu har vår hyresvärd precis varit här och tagit betalt för hyran , eftersom det snart är kinesiskt nyår och då ger man varandra gåvor så fick vi en låda med kakor.
Har bott en månad i lägenheten och trivs alldeles förträffligt.
Nu en timme vid poolen.
Kram !
Roger o Sivan

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det va ju roligt att få se, är det inte en liten svettdroppe i pannan åkså.Träningsvideo var ju inget dumt förslag,ser vi framemot.
Tråkig dag idag snöblask.
Hoppas handbollen går med vinst !

Anonym sa...

Men jag fattar inte, alla vill ha bevis!! Tror ni att han hittar pa? Beviset blir nar dom kommer hem! Det e lite svart att skriva utan de tre sista bokstaverna. Men det e klart en video vore ganska kul. See you!

Anonym sa...

ÖKAAAAAAAAAA!!!!!!

//Ekbladarna

Anonym sa...

Imponerad... mycket imponerad!!!! Är tyvärr övertygad om att det ett fotomontage. Vet att R är grym på datorn;)

//J

Anonym sa...

photoshop?