måndag 26 januari 2009

恭喜发财



Gong Xi Fa Cai !
Det är det vanligaste lyckönskningen vid Kinesiska nyåret , det betyder nåt i stil med "Jag önskar er välmående det kommande året".För oss som inte är Kineser (nej vi är faktiskt inte det) så märker man inte nån större skillnad förutom en del dekorationer i varuhusen samt extra kommers dagarna innan , en och annan smällare hör man oxå , men inget organiserat.Nu har vi iaf gått från Råttans till Oxens år , det blir nog bra det med.

Investeringarna på handbollen har gått över förväntan , så det har börjats att planera in en liten semester i Thailand under februari , inte helt spikat än vilka datum och var vi ska åka.Men några dagar kvar av handbollen fortfarande , ska försöka fortsätta på inslagna vägen.

Trevlig måndag !
Roger o Sivan

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag hörde att maken fått sin del av kakan från handbollen. Själv så kör jag med fasta investeringar och är numera 1 häst fattigare men lite fler nollor på banken :-) Väntar med spänning på vår uteritt som aldrig blir av :P. Ska vi säga i sommar? Rogge på hästryggen? Du ville när jag frågade sist ju ;-)

Gott nytt på er oxå//Caisa

Anonym sa...

ÖKAAAAAAAAA!

//Caisa igen

Roger och Sivan sa...

Absolut jag ställer upp !
/Roger

Anonym sa...

Sitter o kempar med datorn, helt yr i skallen o tenker hur bra ni har det! KRAM