tisdag 23 december 2008

GOD JUL !

Hoppas att alla har det fint och kommer äta mycket och gott , kanske en o annan julsnaps går ner ? Snaps blir det inget av här , men lite öl och vin kan väl gå ner.
Inget internet i lägenhet än , så lär väl bli efter helgen.
Vi kommer fira julafton nånstans runt vår hemtrakt "Gurney Drive" , så här såg det ut förra julen :http://www.youtube.com/watch?v=oyewGhdoQv4
God Jul på er !
/Roger o Sivan

3 kommentarer:

Anonym sa...

GOD JUL önskar Sylvia och Lennarth! just nu har vi lite julförberedelse Jens med familj kom igår och Nettan o Peter och Sandras pappa kommer nu på förmidagen så det blir att äta lite gott tillsammans Jag tackar för alla fina medelande jag fått men ber om ursäkt för att jag inte skrivet tillbaka men jag har inte vetat hur man skulle göra men fått hjälp av Jens Ni har det fantastiskt och ni får fortsätta att ha det så bra Många Julkramar från oss

carina sa...

Hoppas att ni har det bra i den nya lagenheten. Bor dar andra europeer? Stefan sa att han ville skriva, men det var ett tag sen sa han har nog inte fatt ratt pa det. Vi onskar er en riktigt GOD JUL!

Roger och Sivan sa...

Vi trivs utmärkt , har sett några andra blekansikte vid poolen , men vet ej om de bor här permanenet , min kära bror borde ta en datorkurs :) , sköt om er !