måndag 29 december 2008

Crepe Cottage




Blev en runda på gymmet idag så vi kunde med gott samvete lata oss några timmar vid poolen efteråt.Gick till en Italiensk restaurang för kvällsmat , beställde vars en pasta som var väldigt god , men liten portion så vi bestämde oss för att gå till "Crepe Cottage" för efterrätt , något vi pratat om länge men inte fått läge till då vi alltid varit för mätta efter huvudrätten.En av desserterna var en Crepes fylld med jorgubbs och vaniljglass , på toppen jordgubbar , grädde och lite sylt.Den andra var en pannkaka med hemmagjord mangoglass , färsk mango , hackade jordnötter och chokladsås.Båda två var goda men föredrar crepes då det blir lite väl kraftigt med en tjock amerikansk pannkaka.Vi kommer gå dit igen !
Ha det bra !
Roger o Sivan

4 kommentarer:

carina sa...

Kul att ni berattar om saker o ting men ni behover ju inte vara taskiga!!

Åsebo sa...

Hej på er,bättre sent än aldrig.Ser ut som ni äter.dricker och mår kanon.Vi är uppe i Norrland och pulsar isnön. Stefan blev morfar igår till en liten tös. Ha det gott och ett riktigt Gott Nytt År på er. Kram Stefan & Eva

Roger och Sivan sa...

Gratulerar ! Härligt att höra att allt gått bra , jag har uppdaterat friskt på webbisar men det tar väl lite tid innan det kommer upp , ska skicka en hälsning till dem genom länken där.
Kram o hälsa alla så gott !

Anonym sa...

Hej!
Tack för julkortet!
Nu som först har vi fattat att man kan skriva kommentarer här. Ni verkar ha det bra i värmen.Ja nu är julen över för den här gången, ganska skönt och nu har det vänt så vi går mot ljusare tider, har redan gjort ca 10 minuter.
Ni får ha det så bra, och bli inte för tjocka av all`god mat o öl...
Hälsn.Allan o Annika