lördag 13 december 2008

Batu Ferringhi



Tillbaka på "Gurney hotel" för tredje gången.Nu förhoppningsvis bara tre dagar till vi ska få lägenheten.Inte varit mycket att skriva om sista dagarna , då vi bara har solat , badat och latat oss på Langkawi.
Igår kväll var vi en runda på turistorten "Batu Ferringi" som är ca 1 mil härifrån. Det var väldigt mycket folk när vi kom dit vid 21-tiden , men folket som åker dit är inte direkt några nattugglor då det började se tomt ut redan vid 23-tiden.Shoppa på marknaden , äta middag sen hem och sova är nog det som gäller för många.Vi hittade iaf en väldigt mysig pub som vi häckade på ett par timmar.
Ikväll blir det Premier League fotboll på någon av uteserveringarna som har storbildstv.
Trevlig helg !
/Roger

3 kommentarer:

carina sa...

Hej! Ser att ni tar vara pa tiden,nya gympadojer blev det osso! Har nyss klatt julgranen, plastgranen. Stormatch ikvall RM-Barca, Madrid med ny tranare men det vet du nog Ha d, Kram

Anonym sa...

Önskar er detsamma. Kan även berätta att även vi klätt granen idag- men det är en riktig!(såklart) Vilken match- Messi ngt för LaHem? Barca regerar!

Roger och Sivan sa...

Härligt att ni håller er till traditionerna och klär granen. Jobbig förlust för Ramos direkt , men Barca var ju ganska klara favoriter på förhand så folk kanske har lite förståelse ?
Tror inte messi hade platsat i LAHem , skulle vara som vänsterback isf...
Kram på er !