onsdag 16 mars 2016

Hemfärd

Väl tillbaks på Koh Samui efter Koh Tao vistelsen så tog vi fyra nätter vid beachen på ett ställe som heter B2@Samui. Bra pris för att ligga vid stranden men lite slitet ställe. Det bästa var deras strandbar. Sen avslutade vi "hemma" på Nova Samui.
När detta skrivs så är det sista natten innan hemfärd. Åker ej förrän på kvällen så har en hel dag vid poolen att njuta av. Lustigt sammanträffande på B2@Samui , där var 2st oberoende av varandra par som båda var från Helsingborg. Även ett gäng från Tranås där en man visar sig vara en farbror till Sivans systersons fru samt även hennes två kusiner.
Världen är liten.
Ha det bäst !


Nattmarknaden


Strandbaren på b2@samui


Smoothie


Monitor lizard. De kan bli upp till 3m långa så detta är bara en junior.


Grillad kyckling på beachen är ett stående inslag

söndag 6 mars 2016

Koh Tao


Trots att vi har varit en hel del på Koh Samui så hade vi aldig varit på ön Koh Tao. Den ligger ca två timmars båtfärd härifrån. Denna gången så åkte vi och spenderade fem nätter där. Det är en trevlig liten ö som ni kan se på bilderna. Nu är vi tillbaka på Koh Samui och stannar här i elva nätter innan det bär av tillbaka till Sverige.
PS. Myrbetet som jag nämnde i förra inlägget kliade och gjorde armbågen svullen i en vecka. Hann precis bli av med det när jag fick ett nytt på nästan exakt samma ställe.
Sköt om er !