måndag 31 december 2012

Gott nytt år och god fortsättning !!!








Då var vi tillbaka i lägenheten efter nyårsfirandet. Laddade upp på bargatan för att sen bege oss till parken vid köpcentret Suria. Där var ett arrangerat fyrverkeri och vattenspel. Det var fantastiskt mycket folk. Skönt med arrangerade fyrverkeri så man slipper alla olyckor samt allt folk som smäller två veckor innan. Vi har faktiskt inte hört en smällare eller fyrverkeripjäs innan kl.24.00 idag. Lägger upp en film från spektaklet. På onsdag åker vi till Sri Lanka under åtta dagar. Kommer ev. en uppdatering därifrån.
Sköt om er och smäll inte av några fingrar !

måndag 24 december 2012

God Jul !!


Sitter här undangömd i en fåtölj och skriver. Städerskorna kom precis och försöker att inte vara i vägen. Ingen ledighet för dem på julafton. Det är brittiska jultraditioner här så den stora högtiden är imorgon. Ikväll kommer gatorna fyllas med folk för att fira in tolvslaget. Vi har bokat bord på restaurang för att därefter gå till bargatan.
Sköt om er allihopa och ät nu inte för mycket av julmaten :)









tisdag 18 december 2012

Semester inplanerad

Den andra januari så tar vi en tripp till Sri Lanka. Sex nätter vid beachen och två på Yala nationalpark för leopardsafari. Idag ska vi på bio och se "The Hobbit: An Unexpected Journey". Slänger med nåra restaurangbilder :)
Ha det bra !


Korv med mos och surkål måste man ju ha ibland @ The German Restaurant



Stolt Sivan med sin "extra hot" skylt. Kyckling @ Nandos



Engelsk paj. Grym kaloribomb @ The Magnificent Fish & Chips Pub




tisdag 11 december 2012

En dag på kontoret


Det gäller att skapa en positiv arbetsmiljö på sitt kontor. Som det beskrivs av bilderna nedan. Det är viktigt ergonomiskt att byta arbetsställning ibland. Glädjemässigt kan det vara viktigt att byta arbetsmiljö , som tex från soffan till poolen (eller kanske till nån mysig uterservering , men chefen blir sur och kan ge mig löneavdrag så inga bilder därifrån). Det är damernas handbolls-EM nu så blir lite mer tid än vanligt vid datorn. En förkylning på Roger med lite lätt feber har även det satt ner äventyrslusten. Så det har inte hänt nåt speciellt senaste veckan mer än att vi som vanligt har besökt en del trevliga restauranger.
Sköt om er och kör försiktigt i vinterhalkan !


"Soffsittet" som här visas av modellen Sivan är en populär ställning.

"Poolhänget" får beskrivas som lyxvarianten av arbetsställningar

"Ståkneget" är nyttigt för ryggen och nacken. Notera det avancerat hemmagjorda skrivbordet.



tisdag 4 december 2012

KL Bird Park


Igår blev det en utflykt till "KL Bird Park". En stor nätinhägnad fågelpark. Eller som de själva skriver i reklamen "World Largest Free-Flight Walk-In Aviary". Det är en del av "Lake gardens park" där det även finns en fjärilsfarm och en hibiscus och orkideeodling. Det var en rejäl promenad dit så efter strosandet inne bland fjäderfäna så orkade vi inte mer. Så vi får ta resten en annan dag.
Puss !