söndag 22 juli 2012

Gårdsfest Helsingborg

Tredje året som gårdsfesten gick av sin stapel. Egentligen inte mycket att säga. Sprit grillat och trevligt sällskap in på småtimmarna. För anständighetensskull så kommer här bara foto från tidiga kvällen. Tack för denna gången !









fredag 6 juli 2012

Mallorca

Efter att ha haft dåligt väder de senaste åren när vi åkt en vecka i början av Juni så tyckte vi att det var dumt att chansa så vi åkte en hel månad denna gången. Vi hyrde en lägenhet i Cala Mayor 5-6 km väst om Palma. Kanonläge precis vid havet så vi trivdes fint. Blev en hel del utflykter till diverse sevärdheter när syrran fick ta på sig chaufförrollen.
Sista veckan så kom Rogers bror Stefan med sin Eva och bodde även de i lägenheten. Det var ju fotbolls-EM så det blev många matcher sedda på barer , de flesta på "Snaps" som blev vårt lokala stammhak. Vi såg semifinalen mellan Tyskland-Italien i Arenal och där ligger "schinkenstrasse" med sina ölhallar där det är plats för flera tusen personer. Tyvärr fick vi inte uppleva den riktiga stämningen då Italien tog ledningen tidigt och det aldrig blev riktigt spännande. Finalen såg vi inne i Palma och fick se de glada Spanjorerna fira guldet. Viva Espana !


Campione !!!!!!!!!!!!!


Trevlig Tapas lunch med Joses syster och hennes man.


Syrrans sommarstuga "Falcon Crest" (med en rödklädd Hulk ?)


Middag @ Jazzklubben på Saratoga hotell


Sivan avnjuter frukost på vår balkong.