torsdag 30 oktober 2008

Hemska kyla

Nu går dagarna sakta , två veckor tills vi ska åka och att säga att man börjar känna ett rejält resesug är väl ingen överdrift , samtidigt börjar kylan krypa allt närmare oss , nu talar prognoserna om snö i Småland , inte här än , men bara en tidsfråga...
Apropå tennisen så har jag nu köpt biljetter , skulle någon befinna sig i asien i November och känner sig lockad så spelar de förutom på Penang , även matcher i Macau och Kuala Lumpur , dock ej med samma spelaruppsättning , för datum och biljettbeställning :
http://axcess.com.my/s_kingsoftennis.asp?id=2622273276360395534966495902044451454644
Nu dax att återgå till dagens handbollsutbud.
Lev väl !
/Roger

måndag 13 oktober 2008

Debuten

Då är iaf bloggen skapad , alltid något...
Har i första hand skaffat en blogg för att kunna kommunicera med nära o kära under vår asienvistelse , så skriv gärna nån kommentar i bloggen.
Flygresan är beställd , lämnar den 13 Nov. , Köpenhamn-Munchen-Bangkok-Penang , snart dax att boka hotell , kommer förmodligen att prova några nätter på olika hotell för att se om de är nåt att ha , och framförallt för att se om de har en duglig internetuppkoppling så man kan tjäna ihop några kronor till sitt uppehälle.
Håller just nu på att försöka skaffa biljetter till http://www.kingsoftennis.com/tournament.html
en tennisturnering med fd. världsettor som Björn Borg , Edberg , Wilander , Sampras mfl , spelas i Penang samma helg som vi anländer så passar ju fint , har lyckats få tag på en emailadress till nån som ska ansvara för förbokningar av biljetter så det ska säkert ordna sig.
Allt för denna gången , ha en trevlig måndag !
/Roger